Přihlaste se a využijte web naplno SKALKY.NET »

Závěsný odkapávač na nádobí – užitečný gadget

 

Články » Závěsný odkapávač na nádobí – užitečný gadget 

Závěsný odkapávač na nádobí – užitečný gadget

Publikováno: 19.05.2022 • PR článek

Hledáte praktický a extrémně pohodlný odkapávač na nádobí? Náš odkapávač je ideální pro sušení standardních předmětů, jako jsou šálky, talíře a příbory. Celá konstrukce je dvouúrovňová, takže se do ní vejde více nádobí. Tento způsob nastavení značně urychluje proces sušení. Tácek ve spodní části zabraňuje navlhnutí pracovní desky. Navíc je odnímatelný a tácek můžete snadno vyčistit nebo otřít. Náš odkapávač má tříkomorovou nádobu na příbory a dodatečný prostor až pro devět nožů. Na sušáku jsou také tři držáky na šálky nebo sklenice, které lze snadno a rychle zavěsit.

S námi ušetříte místo ve své kuchyni

Náš produkt je skládací, takže zabírá velmi málo místa a lze jej snadno přepravovat. Sušák je extrémně lehký a snadno se používá. Pro správné použití odkapávací misky umyjte nádobí nejprve ručně a poté jej ihned vložte do sušáku.

Závěsný odkapávač na nádobí je značkovým výrobkem německé firmy Zeller. Je extrémně odolný a může být snadno používán po mnoho let. Chromová ocel, ze které je celá konstrukce vyrobena, jej zpevňuje a chrání před mechanickým poškozením. Produkt má klasický a elegantní design, díky kterému se bude skvěle vyjímat v každé kuchyni. Jednobarevná černá prášková barva vypadá univerzálně a prakticky. Odkapávač mohou využít i lidé, kteří mají myčku jako dekoraci v kuchyňském aranžmá. Elegantním způsobem na něm můžeme naaranžovat například hrníčky. Díky tomu vytvoříme praktický dekorativní prvek.

Investujte do praktických řešení

Je to dokonalé, kompaktní řešení pro lidi s menším použitelným prostorem. Můžeme díky němu ušetřit spoustu místa v naší kuchyni. Na rozdíl od viklajících se šroubovaných sušáků se nemusíme starat o to, jak ochránit naše nádobí před rozbitím. Odkapávač značky Zeller zajišťuje bezpečné používání. Praktické provedení je extrémně odolné vůči rzi a různým druhům škrábanců. Sušák se nedeformuje a neloupe se. Odkapávač bude fungovat v každém moderním dřezu. Snadno jej umístíte téměř na každém místě. Všechny naše produkty jsou baleny v originálních obalech, které chrání předmět při přepravě.

Nejvyšší kvalita značky Zeller

Nejlepší specialisté značky Zeller se postarali o každý, i ten nejmenší detail sušáku tak, aby sloužil dlouhá léta. Německá firma se specializuje na výrobu kuchyňských a koupelnových doplňků. Vyniká precizním zpracováním a praktickým, elegantním designem. Se značkou Zeller si vybavíte kuchyň i koupelnu nezbytnými předměty každodenní potřeby. Naši zákazníci oceňují extrémně vysokou kvalitu a odolnost námi nabízených předmětů. Fungujeme rychle a efektivně. Při objednávce v našem obchodě budete mít produkt dříve, než se nadějete. Neváhejte a přesvědčte se sami o kvalitě a praktickém využití závěsného odkapávače. Zůstaňte s námi déle a užijte si kompaktní řešení ve svých pokojích.

foto: freepik.com

F

 


Za správnost informací zodpovídá autor článku, dotazy směřujte na autora. Hodnocení článku hvězdičkami provádí redakce. K článku se vyjádřete pomocí palců (líbilo se / nelíbilo se).

Hodnocení
*****

Líbilo se: 0x Nelíbilo se: 0x Zveřejněno: 19.05.2022 Upraveno: 19.05.2022 Přečteno: 7x

Související články
Žádné související články
Další články z rubriky Ostatní
03.07.2010*****Jak na slimáky1441x
01.02.2010*****Drtiče a štěpkovače zahradního odpadu1007x
24.02.2010*****Rybníček, koupaliště, oáza pro zvířátka836x
13.07.2011*****Krásné plevelíčky39x
16.12.2011*****Znáte historické růže ?30x
12.11.2020*****10 tipů, jak přežít stěhování pro dům i zahradu2x

Komentáře návštěvníků

x Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

Další články tohoto autora
04.09.2023*****Užitečné tipy pro krmení jezírkových ryb1x
20.12.2009*****Zajímavé TV pořady o skalkách a zahrádkách1952x

© SKALKY.NET - https://skalky.net/clanky/85-zavesny-odkapavac-na-nadobi-uzitecny-gadget