Přihlaste se a využijte web naplno SKALKY.NET »

Projekt PŘÍRODNÍCH ZAHRAD BEZ HRANIC úspěšně odstartoval!!!

 

NápovědaFórum » Okrasné zahrady  

+ přidat příspěvek
Projekt PŘÍRODNÍCH ZAHRAD BEZ HRANIC úspěšně odstartoval!!!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   04.06.2011 17:34 Muž xenotoca [13] - Venkovní rostliny – Přírodní zahrada
Je velká škoda že se projekt týká pouze části republiky, do přírodních zahrad by se mělo zapojit víc regionů když v době kdy příroda ustupuje dálnicím a další zástavbě nesmyslných supermarketů.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.05.2011 22:56 Žena quendery [42] - Venkovní rostliny
Přírodní zahrada je nádherná myšlenka. A v dnešní době dvojnásob. potlesk potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2010 17:17 MeTz
palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   12.03.2010 17:14 Jarunka – super
Tak tohle je super palec O biozahradničení se zajímám už dlouho, takže jsem si hned objednala buletin. A hlavně - tohle by si měl vzít k srdci každý zahrádkář :-) Ono je to totiž taky mnohem míň namáhavý způsob a můžeme si zahrady víc užít potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   12.03.2010 11:20 Muž florianus [16] - Venkovní rostliny – Projekt PŘÍRODNÍCH ZAHRAD BEZ HRANIC úspěšně odstartoval!!!
Fotka k příspěvku Minulý čtvrtek 4.3. 2010 byl v Jihlavě oficiálně slavnostně zahájen česko-rakouský projekt "Přírodní zahrady bez hranic", který rozšiřuje úspěšný dolnorakouský rakouský projekt "Natur im Garten".
Cílem projektu je osvěta, propagace přírodních zahrad a biozahradničení a především! vytvoření sítě přírodních zahrad, které můžete veřejně navštívit! Projekt bude probíhat 3 roky a pouze v krajích Jihočeském, Vysočina a Jihomoravském. Ukázkové přírodní zahrady se pak stávají atraktivními turistickými cíli!

Vytvořte si také zdravou zahradu, kde se budete nejen vy a vaše děti, ale také řada živočichů a rostlin cítit dobře! Zahradničit lze i bez chemie a nemusí jít o žádný extremismus!

Veškeré informace naleznete na :
www.prirodnizahrada.eu

(stránky jsou průběžně doplňovány o překlady rakouských stránek)
 

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Okrasné zahrady • Zobrazeno 1140x

© SKALKY.NET - https://skalky.net/forum/53-projekt-pr%C3%8Drodn%C3%8Dch-zahrad-bez-hranic-uspesne-odstartoval