Zahradnictví a e-shopy - jaké máte zkušenosti?
0 02.08.2019 14:08 Nika – Doporučuji Lukon Bulbs
Já mohu doporučit e-shop
lukon-bulbs.eu/ Objednávám každoročně a jsem spokojená, hlavně s možností velkého výběru.
jaromír napsal: velice špatná skušenost nekvalitní rostliny na oprávněné reklamace vůbec nereaguje i když dostal požadovanou fotodonumentaci
naprosto souhlasim, mně je ani neposlali a to jsem měl objednano 5 týdnů dopředu
0 01.05.2018 20:46 jaromír – reklamace
velice špatná skušenost nekvalitní rostliny na oprávněné reklamace vůbec nereaguje i když dostal požadovanou fotodonumentaci
0 19.04.2017 14:19 KatVet – Plastové květináče
Zdravím, já přidávám velmi dobrou zkušenost s eshopem harasim.info. Loni jsem si zde koupila plastové květináče:
www.harasim.info/…/ a jsem s nimi fakt spokojená. Koukala jsem, že mají zase novinky, ale neodolám a zase něco koupím. Kde kupujete květináče nebo dekorace vy?
0 25.05.2016 08:39 Renata – Nedoporucuji www.jikl.cz
Ma zkusenost, bohuzel po cteni recenzi na toto "zahradnictvi" se setkavam casto se spatnymy nazory na kvalitu a chovani p. Klusaka.
Zadna informace o odeslani baliku kvetin, ktere byly predobjednane asi 3tydny.
Po doruceni velice spatna kvalita rostlin, tenoucke, polamane. Po zasazeni a kveteni zjistena jina barva u 50ks a u 3/4 ks druhe barvy cca 15ks, po zaslani mailu s touto informaci zpetny neprijemny mail s napadanim, ze vsichni jini zakaznici meli vse v poradku atd...neuveritelne jednani, misto omluvy napadani. Ma toto clovek zapotrebi? Slusny zakaznik? Absolutne nedoporucuji. Pro me odstrasujici jednani se zakazniky. Takovyto prodejce nena na trhu co delat!!!
1 20.02.2016 14:26 quendery [42] - Venkovní rostliny 0 28.11.2015 13:47 Lenka Dobrý den,je možné aby oranžová paprika obarvila kůži ? Děkuji
Cedule na vratech je pořád, na jaře stopro fungovalo.
Našla jsem kontakt na tohle zahradnctví:
hofman.euweb.cz/… , ale na webu mají jen starou nabídku. Netušíte někdo, jestli ještě fungují?
3 28.06.2013 06:18 werty74 – KRUH
1 11.05.2013 07:21 xenotoca [13] - Venkovní rostliny Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Odkazy • Zobrazeno 114x