Přihlaste se a využijte web naplno SKALKY.NET »

Problém se psem

 

NápovědaFórum » Ostatní  

+ přidat příspěvek
Problém se psem
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   29.07.2013 00:30 Žena Naďka [8]
Fotka k příspěvku Moji známí to museli řešit nejen kvůli psovi,ale i kvůli malému dítětí.Proto koupili pletivo a udělali plotek.Myslím,že to vypadá dobře,není to skoro vidět.A to zatím mají jen provizorně natažené. :-) ;-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   22.04.2013 20:08 Žena Jarka [77] - Venkovní rostlinyRe: karwen
Fotka k příspěvku Máme pro našeho jorkšíra oplocený výběh ( cca 1 metr vysoké zelené pletivo ), které je kolem malého trávníku s dvěma vchodovými brankami. Do ostatní části zahrady se nedostane. Hrabe nám v netřescích, ale jsou to poměrně kompaktní rostliny a velké kameny mezi nimi mu neumožní tolik pohybu.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2013 14:54 Žena karwen [6] - Venkovní rostliny – Problém se psem
Ahojte, chci se zeptat na vaše rady a tipy, tak řešit to, když náš starší pejsek rád chodí hrabat do záhonků. Počítám s tím, že vzhledem k jeho věku už nemá cenu ho něco učit, takže by mě spíš zajímalo, jestli třeba pomáhá velké množství kamenů kolem rostlinek? Ale v tom případě zas aby nehrabal právě přímo do rostlinek. Nebo nějaký druh ohrazení záhonu, tak aby ho nelákalo to přeskočit, ale zase aby to nebylo moc vysoké a šlo přes to vidět... řešili jste někdy někdo podobný problém?

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ostatní • Zobrazeno 37x

© SKALKY.NET - https://skalky.net/forum/124-problem-se-psem?od=1